>> Nu vidareutvecklas portalen! Betaversionen av Sveriges dataportal är lanserad. Klicka här! <<

Årets Hack for Sweden 13-15 april i Stockholm

By 19 februari, 2018Uncategorized

Nu kan du som är student, utvecklare, innovatör/entreprenör etc. anmäla dig till Hack for Sweden för att lösa samhällsutmaningar med hjälp av svenska myndigheters öppna data.

Den 13-15 april arrangeras årets Hack for Sweden, i Norrsken House på Birger Jarlsgatan 57 C i Stockholm. Hack for Sweden är en tävling som pågår under 48 timmar fre- sön och som syftar till att lösa svenska samhällsutmaningar med hjälp av myndigheters öppna data. 

Tid: 13-15 April 2018
Plats: Norrsken House, Stockholm, Birger Jarlsgatan 57 C
Anmälan: Görs på hackforsweden.se mellan 28 februari – 28 mars
Målgrupp: Studenter, utvecklare, dataloggare, innovatörer och entreprenörer.
Resebidrag: Om du eller ditt team har en lång väg att resa är det möjligt att ansöka om bidrag för att täcka utgifterna för resan.

För att delta i Hack for Sweden; registrera dig/det team på upp till 8 personer som du har. Det finns flera olika kategorier att tävla i och flera olika utmaningar att lösa och ditt huvudverktyg kommer att vara öppna data. En jury kommer att välja vinnarna och det eftertraktade priset Hack for Sweden Award ges till laget eller deltagaren som kommer med den mest innovativa lösningen och kombinerar data på det mest kreativa sättet.

Hack for Sweden  är ett samarbete mellan 30 myndigheter och organisationer som vill möjliggöra utveckling av nya tjänster och produkter med hjälp av respektive myndighets öppna data.